Jak nejlevněji oplotit pozemek

Oplocení pozemků se může vyšplhat na velké částky. Zvláště pak těch větších pozemků. Jaká je tedy ta nejlevnější varianta oplocení? Jaký nejlevnější plot si můžete postavit?

Klasické čtyřhranné pletivo

Není náhodou že čtyřhranné poplastované a pozinkované pletivo je jedním z nejprodávanějších. Patří totiž také mezi ta nejlevnější pletiva.

Čtyřhranné pletivo je levný plot pro stavbu svépomocí. Ušetříte tedy na materiálu i na práci. Pokud jste alespoň trochu zruční, pomocí našich podrobných návodů to jistě zvládnete. Nebo navštivte naši akci Ukázky stavby plotů, na které zdarma vysvětlujeme a radíme, jak na stavbu plotu svépomocí. Akce se koná dvakrát ročně na všech našich pobočkách.

levný plot – Pletiva Dobrý

levný plot – Pletiva Dobrý

levný plot – Pletiva Dobrý

Svařované pletivo

Pokud vám stačí nízké oplocení, můžete se zamyslet nad svařovaným pletivem. Na rozdíl od čtyřhranného pletiva je u svařovaného možnost zakoupit i výšku 40 nebo 60 cm. Takto nízké pletivo vás vyjde levněji, než čtyřhranné, které lze zakoupit v minimální výšce 100 cm.

Také svařované pletivo si můžete postavit svépomocí. Návod včetně všech potřebných nástrojů ke stavbě najdete ZDE. Postavit si svařované pletivo svépomocí je ještě snazší, než postavit čtyřhranné pletivo. Pokud tedy nemáte pozemek v nerovném terénu, nejvhodnější levný plot postavíte sami právě ze svařovaného pletiva.

levný plot – Pletiva Dobrý

levný plot – Pletiva Dobrý

levný plot – Pletiva Dobrý

Kombinace

Pokud na nějakou část pozemku potřebujete například konkrétní výšku nebo typ pletiva a na jinou část už na tom tolik nezáleží, můžete pletiva a ploty různě nakombinovat. Tím lze také značnou část peněz ušetřit. Zde však záleží na vašich přesných požadavcích a potřebách.

levný plot – Pletiva Dobrý

levný plot – Pletiva Dobrý

levný plot – Pletiva Dobrý

Ať už váháte nad tím, jaké oplocení nakonec zvolit nebo kolik materiálu a příslušenství budete potřebovat, neváhejte se obrátit na náš tým obchodních zástupců, kteří vám zdarma poradí, zejména pak pokud řešíte nějaký složitější terén a nejste si jisti, jak tam plot postavit a jaký je pro vás nejvhodnější; naši obchodní zástupci jsou tu pro vás a připraveni se vším poradit.