Oplocení pole

Pole bývají zpravidla neoplocená. Jaké ale zvolit oplocení v případě, že se z jakéhokoliv důvodu rozhodnete své pole oplotit?

Jaké oplocení zvolit

Ať už své pole plánujete oplotit kvůli zvířatům, nebo kvůli neoprávněnému vstupu osob, jednou z nejvhodnějších variant je lesnické pletivo. Oka u lesnického pletiva se odspodu zvětšují. Je tomu tak z toho důvodu, aby skrz pletivo neprošla ani drobnější zvířata. Zároveň lesnické pletivo pořídíte za slušné peníze, což jistě při oplocení velkého prostoru oceníte.

Další možností oplocení pole je čtyřhranné či svařované pletivo. Opět se jedná o poměrně levná oplocení. Oproti lesnickému pletivu má čtyřhranné a svařované pletivo ještě menší oka.

Nezapomeňte na bránu

Na pole běžně jezdí velké stroje. Nezapomínejte proto na bránu. Pokud na pole potřebujete jezdit z více stran, budete muset k oplocení namontovat více bran. Nejlepším řešením pro vjezd velkých strojů jsou dvoukřídlé brány. Na míru vám dokážeme vyrobit libovolně širokou bránu. Neváhejte nás poptat

Je možné oplotit pole?

Pokud je pozemek, na kterém máte pole, veden v katastru nemovitostí jako orná půda, budete si muset před stavbou plotu zařídit územní souhlas od stavebního úřadu. Úřadu dodáte údaje o vašem záměru a jednoduchý popis plotu s příslušnými výkresy. Pokud váš plot povede po hranici pozemku, budete navíc potřebovat i souhlas sousedů.

Nechte to na nás

Pole zaobírají velké plochy. Stavba plotu by vám tedy jednak zabrala hodně času a stále by vás spoustu sil. Už jen když si představíte, kolik je potřeba vykopat děr na sloupky. Od toho jsme tady my s našimi stroji. Rádi vám montáž plotu od začátku do konce zrealizujeme. Ozvěte se nám prostřednictvím kontaktního formuláře ZDE

1979974-23

1980082-2

Mohlo by vás také zajímat: