Oplocení na balkon: vytvoření soukromí pro vás i vaše domácí mazlíčky

Jaké oplocení zvolit na balkon, pokud tam chcete volně chovat zvířata jako například ptáky nebo kočku?

K již přidělanému balkonovému oplocení připevněte pletivo, které následně použijete jako voliéru – tedy buď ho připevníte k balkónu nad vámi, nebo, pokud se nad vaším balkónem žádný další nenachází, vytvoříte voliéru pouze z pletiva. K tomu vám nejlépe poslouží voliérové pletivo.

Ploty Dobrý

Ploty Dobrý

Zástěny balkonu

Pokud žádné živočichy na balkóně nechováte, ale rádi byste si tam zkrátka jen vytvořili větší soukromí, existuje mnoho variant různých zástěn, díky kterým vám na balkon nebudou zírat už žádné otravné pohledy.

Chcete-li balkónu dodat přírodnější vzhled, zvolte zastínění v podobě štípaného bambusu, rákosové rohože nebo umělého „živého“ plotu.

Pokud se k vašemu domu či bytu tyto přírodnější materiály tolik nehodí, můžete zvolit zastínění v podobě stínící tkaniny, ratanových pásů nebo plastové výplně do plotových panelů.

Ploty Dobrý

Ploty Dobrý

Nové balkonové oplocení

Pokud na vašem balkóně zatím nemáte žádné oplocení, nebo se poohlížíte po novém, na výběr máte z mnoha různých oplocení. Pro vytvoření soukromí můžete zvolit plotovky, skrze které vám na balkón nebude vidět zvenčí.

Můžete také zvolit 2D nebo 3D plotové panely, které je možné případně doplnit různým zastíněním.

K moderním stavbám se výborně také hodí plotová pole s výplní tahokov nebo děrovaný plech.

Nejste si s nejlepším oplocením vašeho balkonu jisti? Ozvěte se nám pomocí poptávkového formuláře ZDE a my vám zdarma a nezávazně poradíme.