Tipy na dárky (nejen) k Vánocům

Vánoce se blíží, a proto přicházíme s tipy na dárky, které potěší i vaše nejbližší. Inspirujte se tipy na dárky, které můžete věnovat vašim nejbližším jako vánoční dárek. Nebo tipy využijte kdykoliv během roku jako dárek k narozeninám nebo třeba k výročí.

Kladivo

Kladivo s rukojetí fiberglass (sklolaminát) je skvělým dárkem pro každého kutila. Rukojeť je vyrobena ze speciálního vlákna, které perfektně tlumí otřesy při práci.

Sekera

Štípací sekera fiberglass s násadou má protiskluzovou úpravu rukojeti s rozšířením na konci proti vyklouznutí. Slouží především k opracovávání dřeva. Neměla by tedy doma chybět žádnému nadšenci pro rozdělávání ohně.

1 kladivo

2 sekera

Zahradní růžové sady

Růžové zahradní sady s 9 díly nářadí a s 11 díly nářadí jsou populární především u žen, které mají svoji zahrádku nebo pěstují rostlinky na balkoně či na terase. Sady obsahují veškeré ruční nářadí, které je potřeba pro přesazování, zastřihávání a péči o rostlinky. Součástí obou sad je také příruční brašna se spoustou přihrádek, do které se veškeré nářadí krásně vejde. 

3 zahradní sady 2

3 zahradní sady 1

Dětské zahradní kolečko 

Dětské zahradní kolečko potěší každého malého pomocníčka na zahradě. Kolečko je vhodné pro děti od tří let.

Gelový nákoleník

CXS Gelový nákoleník je vhodný pro všechny, kteří pracují v kleče. Díky gelové výplni se nákoleník přizpůsobí kolenu a poskytuje mu tak komfortní ochranu, kterou ocení nejen údržbáři, montéři nebo elektrikáři.

4 kolečko

5 nákoleník

Nůžky na živý plot

Nůžky na živý plot jsou skvělým dárkem pro každého zahrádkáře, který potřebuje zastřihovat živý plot na své zahradě. Díky své čepeli dlouhé 23 cm se hodí na stříhání větších i vyšších keřů.

Čelovka

Nabíjecí čelovka se hodí nejen při práci v šeru nebo ve tmě, ale také je skvělým parťákem při výletech do přírody. Čelovka s LED svítilnou se nabíjí přes USB kabel a má možnosti přepínání 100% - 70% - 30% - SOS (červené blikání).

6 nůžky na živý plot

7 čelovka

Pila ocaska

Pila ocaska se používá na rychlé konstrukční řezání desek, trubek, palet nebo větví stromů.

Vrtačka 

Vrtačka AKU s příklepem by neměla chybět v žádné domácnosti. Vrtací AKU šroubovák je použitelný do většiny materiálů – kovy, dřevo, plasty a díky příklepu také do zdících materiálů. Součástí balení je také nabíječka a kufr.

8 pila

9 vrtačka

Kapsa s opaskem

Kapsa s opaskem CXS Lone je vyrobena z vysoce odolného materiálu, který zaručuje dlouholetost a udržuje tvar. Kapsa má dvě hlavní přihrádky – jednu větší na zip a menší kapsičku na tužky a drobné předměty. Nechybí ani poutka na nářadí. Díky této kapse na nářadí už obdarovaný nebude muset nosit veškeré nářadí po kapsách, nebo se pro něj pořád někam vracet.

Opasek

Stylový textilní opasek CXS Navah je nejen vkusným módním doplňkem pánských kalhot, ale především spolehlivým páskem, který vás nezradí. Díky kvalitní kovové sponě se dá jednoduše zapnout v jakékoliv délce. Udělejte někomu radost funkčním a zároveň stylovým dárkem.

10 kapsa s opaskem

11 opasek