Zpracování a uchování osobních údajů v souladu s novou legislativou EU

Níže jsme pro vás vše sepsali ⇒ stručně a srozumitelně (úplné znění pak naleznete zde)

Správce

  • Pletiva Dobrý a Urbánek s.r.o.
  • Ostatní zpracovatelé
    • poskytovatel e-shopového řešení - Shoptet
    • poskytovatel e-mailingového řešení - SmartEmailing
    • zpracovatel uživatelského hodnocení - Heureka.cz

 Jaké údaje zpracováváme?

» Neregistrovaný uživatel, který dokončil objednávku

  • Osobní údaje jsou získávány pouze za účelem uzavření kupní smlouvy, možnosti kontaktovat zákazníka a následně mu doručit zboží.

» Pouze registrovaný uživatel nebo uživatel, který vyplnil kontaktní/poptávkový formulář

  • Osobní údaje jsou získávány pouze za účelem:
    • uzavření kupní smlouvy, možnosti kontaktovat zákazníka a následně mu doručit zboží,
    • možnosti reagovat na dotaz,
    • možnosti reagovat na poptávku na zboží/montáž.

» Uživatel, který udělil souhlas se zpracováním osobních údajů

Týká se například odběru obchodních sdělení.

  • Osobní údaje jsou zpracovávány za účelem zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  • Zrušit odebírání reklamních sdělení můžete provést například v každém, námi zaslaném, emailu, nebo po přihlášení do uživatelské sekce v našem e-shopu.

Vaše práva

  • právo na přístup ke svým osobním údajům
  • právo opravu osobních údajů, popřípadě omezení zpracování
  • právo na výmaz osobních údajů
  • právo vznést námitku proti zpracování
  • právo na přenositelnost údajů
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce
  • právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno vaše právo na ochranu osobních údajů.

Pro více informací:

 

Kontakt


Rádce pro výběr

Rádce pro výběr vhodného typu oplocení, potřebného příslušenství a způsobu montáže:

 

Ukázky realizací

Fotogalerie našich realizací pro inspiraci při výběru vhodného typu oplocení

 


 
 


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.