Demontáž starého plotu

Pokud plánujete stavbu nového plotu místo toho původního, určitě vás napadají otázky ohledně demontáže plotu. Jak se vlastně starý plot rozebírá, jaké potřebujete vybavení na demontáž plotu, jak probíhá likvidace pletiva, kam se odváží materiál z původního plotu…

Co kdybychom vám řekli, že vůbec nic z toho ve skutečnosti řešit nemusíte?

Ve firmě Ploty Dobrý neprovádíme jen montáže plotu na klíč. Rádi vám kromě stavby nového plotu pomůžeme i s rozebráním a zbouráním toho původního. Materiál si buď můžete nechat pro další využití, nebo se postaráme i o jeho likvidaci a odvoz tam, kam jednotlivé části patří. Disponujeme velkým množstvím vybavení potřebného k demontáži a rozebrání plotu. Za sebou máme již nespočet rozebraných plotů a už zkrátka víme, jak na to. S námi si ušetříte starosti, nervy, práci i čas. A to se vyplatí.

Podívejte se, jak probíhala demontáž plotu z čtyřhranného pletiva a následná stavba betonového plotu při naší realizaci v Plzni:

Kontaktujte nás prostřednictvím formuláře níže a nechte si nezávazně vypracovat cenovou nabídku montáže nového plotu a demontáže toho původního.