Kde všude sídlíme a jak to u nás vypadá? 3. část – Zliv u Českých Budějovic

V současné době nás naleznete už na 5 pobočkách: v Ledcích u Plzně, ve Zlivi u Českých Budějovic, v Praze, v Plzni a v Sokolově. Rádi bychom vám postupně všechny naše pobočky blíže představili. A to především těm z vás, kteří u nás ještě nebyli. Můžete si tak lépe představit, jak to u nás vlastně vypadá.

V předchozím díle jsme si představili pobočku v Praze. V tomto článku se podíváme na pobočku ve Zlivi u Českých Budějovic.

Místo

Pobočku ve Zlivi najdete na adrese Nádražní 776, 373 77 Zliv. Při cestě od Písku nebo Českých Budějovic nás najdete ještě před vesnicí Zliv. Při cestě z Hluboké nad Vltavou naopak musíte celou vesnicí projet a najdete nás na jejím konci. Bližší informace o tom, jak se k nám dostat najdete ZDE. Při návštěvě vám rádi s čímkoliv poradíme. Váháte nad vhodným materiálem pro stavbu vašeho plotu? Nebo byste si chtěli sjednat montáž plotu na klíč? Neváhejte se u nás zastavit.

Personál

Vedoucím pobočky ve Zlivi je David Štěcha. Pokud chcete o Davidovi vědět více, přečtěte si rozhovor ZDE. Na pobočce ve Zlivi se můžete potkat také s Camilem, Šárkou nebo s Martinem.

Akce

Také na pobočce ve Zlivi (stejně jako na ostatních pobočkách) se dvakrát ročně koná oblíbená akce Ukázky stavby plotů. Na Ukázkách stavby plotů vám zkušení montážníci a obchodní zástupci poradí se vším, co potřebujete vědět pro stavbu plotu svépomocí.

Prohlédněte si fotografie, jak to na naší jihočeské pobočce Ploty Dobrý vypadá:

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý