Kde všude sídlíme a jak to u nás vypadá? 2. část - Praha

V současné době nás naleznete na 4 pobočkách: v Ledcích u Plzně, ve Zlivi u Českých Budějovic, v Praze a v Plzni. Rádi bychom vám postupně všechny naše pobočky blíže představili. A to především těm z vás, kteří u nás ještě nebyli. Můžete si tak lépe představit, jak to u nás vlastně vypadá.

V předchozím díle jsme si představili pobočku v Plzni. V tomto článku se podíváme na pražskou pobočku.

Pobočka v Praze-Běchovicích byla otevřena 1.3.2016. 

Místo

Pražskou pobočku najdete v městské čtvrti Běchovice na východním okraji Prahy. Dojedete k nám autem z Českobrodské ulice nebo třeba MHD. Kousek je to k nám také ze zastávky vlaku Praha-Běchovice střed. Bližší informace o tom, jak se na prodejnu dostat, naleznete ZDE. Před budovou a skladem se nachází dostatek prostoru pro pohodlné parkování. Při návštěvě vám rádi s čímkoliv poradíme. Váháte nad vhodným materiálem pro stavbu vašeho plotu? Nebo byste si chtěli sjednat montáž plotu na klíč? Neváhejte se u nás zastavit.

Personál

Vedoucím pobočky v Praze je Andrej Džurman. Pokud chcete o Andym vědět více, přečtěte si rozhovor ZDE. Na pražské pobočce se můžete potkat také s Honzou, Naty, Eliškou, Michalem, Ivanem nebo s Martinem.

Akce

Také na pobočce v Praze (stejně jako na ostatních pobočkách) se dvakrát ročně koná oblíbená akce Ukázky stavby plotů. Na Ukázkách stavby plotů vám zkušení montážníci a obchodní zástupci poradí se vším, co potřebujete vědět pro stavbu plotu svépomocí.

Prohlédněte si fotografie, jak to na pražské pobočce vypadá:

Pobočka Praha – Ploty Dobrý

Pobočka Praha – Ploty Dobrý

Pobočka Praha – Ploty Dobrý

Pobočka Praha – Ploty Dobrý