Jak oplotit vnitřní prostory/sklad

Díky těmto tipům už nemusíte přemýšlet, jak ohradit skladovací prostor a jak na oplocení průmyslových objektů.

Skladování je pro podniky klíčovým prvkem, oddělíte tak různé části skladu a vytvoříte zóny pro dílčí typy zboží. Získáte tak např. kontrolu nad vstupem nebo si zlepšíte přehled o zásobách. 

Oplocení částí skladu je také žádoucí, když chcete zabránit vniku neoprávněných osob nebo dokonce zlodějů. 

Plot má tu výhodu, že jej skrz něj vidět, a tak můžete kontrolovat stav zásob nebo strojů za ním bez fyzického vstupu a nutnosti např. odemykat na rozdíl od zdi nebo jiné pevné neprůhledné zábrany. 

Montáž plotu uvnitř skladů, hal a firem disponuje stejnými principy jako ta venkovní. Avšak jeden rozdíl zde je. Ve vnitřních prostorách totiž jen velmi těžko zabetonujete sloupky.

patka-mŘešení je jednoduché:

Patky na sloupky

Samozřejmě všechna oplocení lze doplnit brankou, případně bránou pro vstup vybavenou zámkem na klíč. K umožnění vstupu se pak dále používají přístupové systémy na čipy, karty či otisky prstů. 

1) Pletivo

Úplnou klasikou v oplocení je čtyřhranné pletivo. Je dodáváno v několika výškách i barevných provedeních, takže si vybere opravdu každý a lze se přizpůsobit vzhledu vašeho skladu.

2) Plotové panely

2D i 3D plotové panely jsou též hojně využívány k ohrazení skladovacích prostor. Pořídíte je v různých výškách i tloušťkách drátu, takže opět vyhoví i těm nejvyšším nárokům. Jde o odolné a stabilní oplocení.

3) Dočasné mobilní oplocení 

Pokud jste se ještě nerozhodli, kudy oplocení povede nebo se vaše části skladu různě mění, řešením by pro vás mohlo být dočasné mobilní oplocení. Tyto pozinkované panely se jednoduše zasadí do betonových patek, které zajišťují stabilitu. Součástí může být branka.

Proč to nechat na montážní firmě

Hoďte starosti se studováním montážních návodů, počítáním materiálu a samotnou montáží za hlavu a nechte to na odbornících.

Naši profíci na oplocení vnitřních skladů vám ZDARMA a NEZÁVAZNĚ spočítají veškerý potřebný materiál, sklad si zaměří a poté zkušení montážníci provedou samotnou realizaci – rychle, efektivně a kvalitně.

Díky spolehlivému oplocení budete mít klid na mysli, že vaše zásoby jsou v bezpečí a dobře spravovány, což vám umožní soustředit se na další aspekty vašeho podnikání.

Vnitřní oplocení – Pletiva Dobrý

Vnitřní oplocení – Pletiva Dobrý

Vnitřní oplocení – Pletiva Dobrý

Vnitřní oplocení– Pletiva Dobrý

Vnitřní oplocení – Pletiva Dobrý

Vnitřní oplocení – Pletiva Dobrý