Dočasné oplocení jako efektivní řešení: ochrana, flexibilita a ekonomičnost v jednom

Potřebujete dočasně oplotit staveniště, budovy, hluboké výkopy nebo třeba venkovní akce? Potom je nejjednodušší variantou mobilní oplocení. 

oplocení – Pletiva Dobrý

oplocení – Pletiva Dobrý

Mobilní oplocení

Mobilní oplocení je založeno na jednoduchém systému panelů, které se ukotvují do betonových podstavců. V horní části se k sobě panely spojují univerzální spojkou mobilního oplocení. Díky tomuto jednoduchému systému spojování panelů je montáž skutečně nenáročná. Samotné oplocení je velice flexibilní a kdykoliv je možné ho přesouvat a měnit dle potřeb. Mobilní oplocení je možné postavit ve vnitřních i venkovních prostorech.

Mobilní oplocení se taktéž využívá ve firmách k oplocení vnitřních skladů. Prohlédněte si naši nedávnou montáž ve firmě ZDE. Pokud přemýšlíte o vnitřním oplocení ve firmě, podívejte se na možnosti oplocení v článku JAK OPLOTIT VNITŘNÍ PROSTORY/SKLAD

Mobilní panely jsou díky opakovanému použití pro více akcí vysoce ekonomicky návratné. Tedy počáteční částka, která není nikterak vysoká, se vám velmi rychle vrátí.

Nízké a vysoké mobilní oplocení

Pokud pomocí mobilního oplocení chcete například jen usměrnit pohyb účastníků na akci, postačí vám nízké. Pomocí nízkých panelů nenásilně vymezíte pohyb v prostoru. Nízké mobilní panely jsou využívány především na kulturních akcích.

Pokud však chcete pohybu a vstupu na vymezené území zamezit, vhodnější variantou pro vás bude 2 m vysoké oplocení. Tyto panely se taktéž využívají na kulturních akcích, ale spíše jako zábrana vstupu bez zaplacení. Hojně jsou využívané také jako oplocení stavenišť, kde zabraňují vstupu nepovolaným osobám, a slouží tak jako prevence úrazu nebo vandalismu.

Otevírací branka nebo brána

V případě, že chcete snadno procházet dovnitř oplocení a zase ven, můžete si libovolně mezi panely vložit otevírací mobilní branku. Pokud potřebujete zajistit průjezd do a z prostoru například nákladním autům, z panelů snadno vytvoříte dvoukřídlou bránu. Stačí jen postavit dva panely proti sobě. Taktéž můžete vytvořit jednokřídlé brány, a to za použití samotného panelu.