Kde všude sídlíme a jak to u nás vypadá? 1. část - Plzeň

V současné době nás naleznete na 4 pobočkách: v Ledcích u Plzně, ve Zlivi u Českých Budějovic, v Praze a v Plzni. Rádi bychom vám postupně všechny naše pobočky blíže představili. A to především těm z vás, kteří u nás ještě nebyli. Můžete si tak lépe představit, jak to u nás vlastně vypadá.

Plzeňská pobočka je nejnovější, byla otevřena 1.9.2022.

Podívejte se na video-reportáž od ZAKu z otevření pobočky:

Místo

Plzeňská pobočka se nachází v ulici Rokycanská 1325/123. Navštívit nás tam můžete od pondělí do pátku od 7 do 15:30 hod. Bližší informace o tom, jak se k nám dostat, naleznete ZDE. Při návštěvě vám rádi s čímkoliv poradíme. Váháte nad vhodným materiálem pro stavbu vašeho plotu? Nebo byste si chtěli sjednat montáž plotu na klíč? Neváhejte se u nás zastavit. Dostanete se k nám autem i plzeňskou MHD.

Personál

Vedoucím pobočky v Plzni je Matúš. Začtěte se do inspirativního rozhovoru s Matúšem ZDE. Při návštěvě plzeňské pobočky se můžete také těšit na Kačku, Pavla nebo Jirku.

Akce

Také na pobočce v Plzni na Rokycanské (stejně jako na ostatních pobočkách) se dvakrát ročně koná oblíbená akce Ukázky stavby plotů. Na Ukázkách stavby plotů vám zkušení montážníci a obchodní zástupci poradí se vším, co potřebujete vědět pro stavbu plotu svépomocí.

Prohlédněte si fotografie, jak to na plzeňské pobočce vypadá:

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý

Pletiva Dobrý