OTÁZKY A ODPOVĚDI 2. část: Základní informace před najmutím firmy na montáž plotu

V předchozím článku na téma OTÁZKY A ODPOVĚDI jsme si zodpověděli nejčastější otázky týkající se základních informací před stavbou plotu. V tomto díle se zaměříme na otázky, které by vás mohly zajímat, pokud si chcete na postavení plotu najmout firmu. Otázky vám zodpoví náš zkušený obchodní zástupce Martin Kohout. Pokud jste v článku nenašli odpověď na vaši otázku, napište přímo Martinovi na email kohout@levne-pletivo.cz nebo se nám ozvěte na náš Facebook či Instagram a my vám otázku rádi zodpovíme.

Martin Kohout OZ

Potřebuji nový plot, ale nevím, jaký je pro můj pozemek nejvhodnější. Poradíte mi s výběrem?

Samozřejmě. V první řadě od Vás zjistíme veškeré okolnosti ohledně plánovaného místa oplocení, např. zda máte pejska, jde o svažitý pozemek, chcete mít soukromí, plánujete jen dočasné oplocení a tak podobně. Po získání těchto informací pro Vás vyhodnotíme co nejlepší typ oplocení, popř. i několik variant. Následně Vám zašleme cenový rozpočet na email.

Můžete mi k oplocení namontovat i bránu a branku v jiných rozměrech, než nabízíte na e-shopu? Montujete také brány s pohonem?

Jelikož jsme i výrobci bran a branek, tak rozměr Vámi požadované brány je prakticky libovolný.

Pokud byste měli zájem o kalkulaci branky nebo brány v jiných rozměrech, neváhejte mě kontaktovat.

Víceméně nic pro nás není problém, takže brána s pohonem je samozřejmostí. Jde o poměrně častou realizaci k rodinným domům a firmám. Otevírání jsme schopni zajistit klasickým ovladačem, zavoláním přes mobilní telefon nebo přes aplikaci v chytrém telefonu.

Můžete mi před montáží nového plotu demontovat původní plot?

Maximálně se snažíme splnit potřeby zákazníka a demontáže zajišťujeme. Vše posuzujeme individuálně. V první řadě podle fotek, následně pak při osobním setkání. Není problém vám původní plot také odvézt a v souladu s legislativními požadavky pro nakládání s odpady zlikvidovat.

Budu dopředu vědět, na kolik korun mě přibližně montáž plotu vyjde?

Na základě poptávky od vás děláme předběžnou cenovou nabídku, takže jakmile ji obdržíte, budete mít představu o rozpočtu na plánované oplocení. V tuhle chvíli už se můžeme domluvit na termínu setkání k přesnému zaměření na místě plánované realizace. Po našem zaměření už je vše napočítáno přesně do posledního sloupku a vy dostáváte k náhledu vaši objednávku a smlouvu o dílo k odsouhlasení. Pokud je už první zadání Vaší poptávky co nejpřesnější, rozdíly mezi první cenovkou a následnou objednávkou jsou již minimální.

Za jak dlouho od objednání budu mít plot postavený?

V sezóně garantujeme postavení plotu do 45 dnů. U atypického materiálu (např. jiné rozměry bran) pak 75 dnů. Přes zimu musíme být k termínům dokončení o něco opatrnější kvůli mrazům. Nicméně v zimě bývá zakázek celkově méně, a pokud nám přeje počasí, tak jsme schopni opravdu rychle začít, někdy i do týdne, dvou. Už při našem zaměření se Vás dotazuji, jak na oplocení spěcháte a vše zaznamenávám do protokolu o zaměření.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Musím před montáží plotu zařizovat nějaké povolení?

Ve většině případech není potřeba řešit žádné administrativní procesy. Jsou ale výjimky, které je potřeba si zjistit na místním úřadě. Více informací se dozvíte ZDE.

Když vás oslovím se žádostí o montáž plotu na klíč, jaké jsou další kroky, které musím udělat?

Víceméně jsem vše už zmínil v předchozích bodech, takže si uděláme malou rekapitulaci.

Jakmile nás oslovíte, zjistíme si vaše požadavky, potřeby, místo realizace, atd.

Vytvoříme pro vás cenový rozpočet a zasíláme ho směrem k vám. Pokud se vám líbí, domluvíme se na termínu zaměření, projdeme si místo realizace. Dále pro vás vytvoříme objednávku a smlouvu o dílo. Podepíšeme, zaplatíte zálohovou fakturu a v tu chvíli je vše připraveno k začátku realizace. Teď už vám nezbývá nic jiného než se těšit na nový plot.

Budu se těšit na spolupráci s vámi.


Jste rozhodnuti pro montáž plotu na klíč? Kontaktujte naše obchodní zástupce pomocí FORMULÁŘE ZDE. Naši obchodní zástupci vám poradí i v případě, že byste u nás jen rádi nakoupili materiál a nejste si jisti, kolik ho budete na stavbu plotu potřebovat.


Mohlo by vás také zajímat:

  • OTÁZKY A ODPOVĚDI 1. část: Základní informace před stavbou plotu | ZOBRAZIT 
  • Kdo je vlastník plotu? Kdo staví a platí plot? Známe odpovědi! | ZOBRAZIT 
  • Brány a branky | ZOBRAZIT 
  • Jak nejlevněji oplotit pozemek | ZOBRAZIT 
  • Je lepší si plot postavit svépomocí nebo si najmout firmu? | ZOBRAZIT